Sportos délelőtt

Sportos délelőtt Az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény Győr a „Győr-Újváros szociális városrehabilitációhoz kapcsolódó társadalmi együttműködést erősítő komplex…

Sportos délelőtt

Az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény Győr a „Győr-Újváros szociális városrehabilitációhoz kapcsolódó társadalmi együttműködést erősítő komplex program” (azonosítószám: TOP-6.9.1-15-GY1-2016-00001) keretében 2019. október 15.-én került megrendezésre a „Sportos délelőtt” elnevezésű programsorozat.

A rendezvényen a Győri Szolgáltatási SZC Kossuth Lajos Középiskolája és Kollégiuma diákjainak képviselői és a városrészben élő időskorúak vettek részt.
Napjainkban már számos kutatás rávilágít arra, hogy milyen jelentősége van annak, hogy az idősebb generáció is sportoljon, hisz a mozgással javul egészségi állapotuk és számos betegség is megelőzhető vele.
Ez a sportos délelőtt az imént felsorolt pozitívumokon túl még arra is lehetőséget biztosított, hogy a generációk közötti érzékenyítés is megvalósuljon, hisz a program keretében az idősebbek és a fiatalabbak vegyes csapatokat alkotva vetélkedtek egymással.
A résztvevők a képek tanúsága szerint is nagyon jól érezték magukat rendezvényen.

Hegedüs Tímea
EESZI szociális programok koordinátora

Ajánlott bejegyzések

Megszakítás