Mutassuk meg közösségünket

A” Mutassuk meg közösségünket” programsorozat keretében a Kossuth utcai Idősek Klubja tagjai egy különleges játékkal ismerkedhettek meg, melyet…

A” Mutassuk meg közösségünket” programsorozat keretében a Kossuth utcai Idősek Klubja tagjai egy különleges játékkal ismerkedhettek meg, melyet már az ókorban is játszottak, ez nem más, mint a bocsa. Az udvaron külön erre a célra kialakított fából készült pályán folyt a játék.

Először a játék eredete, fajtái és a fontosabb szabályok kerültek ismertetésre. A játék lényege, hogy ki tudja a kis fehér golyóhoz minél közelebb gurítani a sajátját.

Kezdetben egyénileg gurított mindenki a 90 dkg-os golyókkal, ezt követően négy fős csapatokat alkottak a klubtagok és elkezdődött a csapatok közötti verseny.

Egy rendkívül izgalmas, szórakoztató délelőttöt tölthettek el az idősek és nagy öröm volt, hogy egy eddig számukra ismeretlen, új játékot, sportot próbálhattak ki.

A rendezvény a „Győr-Újváros szociális város rehabilitációhoz kapcsolódó társadalmi együttműködést erősítő komplex program” című projekt keretében valósult meg, melynek azonosítószáma: TOP-6.9.1-15-GY1-2016-00001

Ajánlott bejegyzések

Megszakítás