„Itt a farsang, áll a bál…”

Hosszú kihagyás után, idén nagy örömünkre ismét megrendezésre került a Kálóczy téri Idősek Otthonában a farsangi mulatság.A délelőtt…

Hosszú kihagyás után, idén nagy örömünkre ismét megrendezésre került a Kálóczy téri Idősek Otthonában a farsangi mulatság.
A délelőtt folyamán a mozgásukban akadályozott lakókhoz lakószobáikba bohócok látogattak el, akik zenével, énekkel, léggömbökkel, buborékfújóval csaltak mosolyt az arcokra.

Délután pedig kezdetét vette a mulatság. Vendégek körében üdvözölhettük a Kálóczy téri Idősek Klubja tagjait, akik mókás versekkel, énekekkel nyitották meg az ünnepséget.
Ezután a mentálhigiénés csoport „boszorkány tánca” következett, amely a lakók körében osztatlan sikert aratott. A továbbiakban a hangulatot Tóth Ferenc zenész muzsikája fokozta, amire több lakó táncra is perdült.


A legnagyobb derültséget az a kvíz játék hozta el, melynek során a helyes választ adók ráüthettek az édességet tartalmazó díszes papírmasé zsákra, és mikor elszakadt, a benne rejlő finomságokat közösen elfogyasztottuk. 

 A jókedv, a farsangi bál végéig kitartott, a táncból a mozgásukban korlátozott lakók sem maradtak ki, együtt táncolt a lakók apraja-nagyja.

Ajánlott bejegyzések

Megszakítás