Együtt felnőni program

2016.11.23-án került megrendezésre a „Győr-Újváros szociális város rehabilitációhoz kapcsolódó társadalmi együttműködést erősítő komplex program” keretében az „Együtt felnőni”…


2016.11.23-án került megrendezésre a „Győr-Újváros szociális város rehabilitációhoz kapcsolódó társadalmi együttműködést erősítő komplex program” keretében az „Együtt felnőni” program a Kossuth Lajos Általános Iskolában.

A programon 10-13 éves lányok és női hozzátartozóik vettek részt. A program célja az volt, hogy a serdülőkor- és velejáró problémákról, a nehézségekről a részvevők képzett szakemberek irányításával beszélgessenek. Az előadás megszervezését és megvalósítását az iskola vezetése kiemelten támogatta, hiszen a lányok és szüleik tájékoztatása és a célzott ismertátadás az iskolai nevelői munkát nagyon jól kiegészíti.

A program jó hangulatban telt, a fiatalok érdeklődők, figyelmesek voltak, anyukák pedig partnerek voltak a témavezetésben. Az intim higiénés eszközöket szemléltetésére is volt lehetőség, amely a foglalkozást még érdekesebbé tette és rengeteg kérdést indukált.

Simon Róbert Balázsné

EESZI egészségügyi programok koordinátora

Ajánlott bejegyzések

Megszakítás