Élménybeszámolók a zalaegerszegi Hetvenkedő Hatvanasok bűnmegelőzési vetélkedőről

2023. őszén az EESZI idősek klubjainak 4 fős csapata is benevezett a Hetvenkedő Hatvanasok elnevezésű bűnmegelőzési vetélkedőre. A…

2023. őszén az EESZI idősek klubjainak 4 fős csapata is benevezett a Hetvenkedő Hatvanasok elnevezésű bűnmegelőzési vetélkedőre. A csapattagok szorgalmasan készültek a megmérettetésre, az országos versenyről 7. helyezettként tértek haza. Az alábbiakban Hencz Györgyné és Horváth Károlyné klubtagjaink osztják meg velünk élményeiket.

„Nagyon örültem, hogy részt vehettem ezen a remek vetélkedőn. Jó volt a szervezés, a programok, tetszettek a nemzeti parkkal kapcsolatos játékok. Jók voltak a csapattársak, együtt tudtunk működni a feladatok megoldásában és eredményesen szerepeltünk, a 7. helyen végeztünk. Osztályon felüli volt a szállás és az étel, szívesen mennék máskor is, ha lehet.” Hencz Györgyné (Répce utcai Idősek Klubja)

Horváth Károlyné (Semmelweis utcai Idősek Klubja) rímbe szedve írta meg nekünk élményeit:

„Szeptemberben útnak indult 4 fős csapatunk Zalaegerszegre – hogy megmutassuk mit tudnunk „Hetvenkedő Hatvanasok” a NET világában hogyan boldogulunk Bűnmegelőzés a téma – készültünk nagyon. Elfoglaltuk szállásunkat a Willis Hotelben Majd indultunk a Göcseji Skanzenbe Itt a köszöntő után finom rétest fogyasztva, Első próba éberségünk, mit írunk alá „becsapva” Második helyszín lövészet, a koncentrálás tesztje Szemüveget felvéve próbára tettek bennünket, Milyen ha ittasan vezetjük járművünket Zenei hallásunk is tesztelték A lejátszott dallamot jó ha megjegyezték Kellemes időben sétáltunk nagyot és sokat nevettünk Majd a bőséges vacsora után lepihentünk. Másnap szellemi vetélkedő volt a téma, Tesztlap, szókereső, keresztrejtvény, pajzsra logókat rajzolva Aztán toronyépítés eszközök: fogvájó és puffasztott kukorica. A 20 csapatból hetedikek lettünk Ha a sok visszatérő csapat len nem pipál bennünk.

Ajánlott bejegyzések

Megszakítás