Valóra vált álom

Sokunk régóta dédelgetett álma vált valóra a mai napon, a Fogyatékosok Napközi Otthonában !Az 1952-ben Baltimore-ban született, a…

Sokunk régóta dédelgetett álma vált valóra a mai napon, a Fogyatékosok Napközi Otthonában !
Az 1952-ben Baltimore-ban született, a Knight Rider és a Baywatch főszereplőjeként megismert színész- David Hasselhoff- valószínűleg sohasem gondolta, hogy a filmbeli Michael Knight autójának élethű és pontos másolata, KITT, egyszer a győri, Török István utcai FNO udvarában parkol majd.
Pedig ez történt 2023.április 4-én !

Itt találkozhattunk ugyanis Varga Zsolttal, aki megálmodta, megtervezte és megépítette KITT tökéletes mását. KITT egy számítógépekkel felszerelt, mesterséges intelligenciával és számos más különleges képességgel felszerelt autó volt a filmben.

Nem tudtuk elképzelni, hogy ez a valóságban is lehetséges. Zsolt megmutatta, hogy szenvedéllyel, hozzáértéssel, szeretettel, rengeteg munkával, idő és pénz ráfordítással, igen, lehetséges!

A bemutatót követő kötetlen, jó hangulatú beszélgetésen, minden felmerülő kérdésünkre értő válaszokat kaptunk. Lenyűgöző volt számunkra Zsolt közvetlensége, nyitottsága, amit nagyon köszönünk! Külön köszönjük a közös fotókat és a dedikált képeket! Nagy örömet szerzett fiataljainknak.

Nemesné Ventura Krisztina gondozó
Dezső Zsuzsanna FNO vezető

Ajánlott bejegyzések

Megszakítás