Idősek őszi élményhete és köszöntése a Sugár úti Idősek Klubjában

Októberben a Sugár úti Idősek Klubjában megrendezésre került a ,,Sugár Kulturális Élménynapok” című egyhetes program, valamint az Idősek…

Októberben a Sugár úti Idősek Klubjában megrendezésre került a ,,Sugár Kulturális Élménynapok” című egyhetes program, valamint az Idősek Napi ünnepély.
A kulturális élménynapok keretében Szabó Karola szalmafonó a népi kézművesség szépségeibe avatta be a klubtagokat interaktív bemutató és foglalkozás keretében. Horváth Mihály lovakkal és lovas kocsival érkezett a klubhoz, közös kocsikázásra invitálva az időseket Győrszentiván utcáin. Baranyó Katalinnal az idősek élő irodalom és történelem órán vehettek részt, sok érdekességet tanulva Petőfi Sándor életéről és családfájáról. A program keretében László Zoltán méhész szakember is a klubba látogatott, aki a finomságok kóstolása mellett izgalmas információkat osztott meg a méhek munkájának fontosságáról.
Az élmények hetét követően Idősek Napja alkalmából köszöntöttük a klubtagokat. Az ünnepélyre a klubtagok versekkel készültek, majd a meglepetés desszert elfogyasztása után zenés-dalos program vette kezdetét: a korábbi évek hagyományát folytatva Rubics Istvánné népdalokat, magyar nótákat énekelt, Fehér Tamás pedig szintetizátoron kísérte.

Megszakítás