Zenés programok a Semmelweis klubban

Nagy várakozással tekinthettek a Semmelweis klub idősei a június 14-i péntekre, hiszen két vidám, zenés programlehetőségen is részt…

Nagy várakozással tekinthettek a Semmelweis klub idősei a június 14-i péntekre, hiszen két vidám, zenés programlehetőségen is részt vehettek az érdeklődők.
Délelőtt tartottuk az Apák napját, ami egy különleges alkalom arra, hogy megünnepelhetjük azokat a férfiakat, akik életünkben fontos szerepet játszanak. Az apák, nagyapák, dédapák mindannyian hozzájárulnak ahhoz, hogy boldog és teljes életet élhessen a család, ezért ezen a napon megmutathatjuk nekik, mennyire szeretjük és tiszteljük őket. Ez az alkalom arra is emlékeztet bennünket, hogy az apaság milyen fontos szerepet játszik a családokban és a társadalomban. Az apák nem csak gondoskodnak a családjukról anyagilag, hanem értékeket is közvetítenek gyermekeiknek. A Semmelweis klub is köszöntötte az édesapákat, nagyapákat, dédapákat egy kedves énekes, verses műsorral, amelyet a klub hölgytagjai mutattak be nagy szeretettel. A műsor után aprósüteménnyel láttuk vendégül az ünnepelteket és résztvevőket.
A délután folyamán az AUDI Hungária Zrt. önkéntes munkatársai érkeztek egy interaktív zenés programmal, ahol mindenki nagyon jól szórakozott. Horváth Zsuzsa és férje Horváth Ákos közismert slágereket és népdalokat adtak elő gitár és hegedű kísérettel. Koncz Zsuzsa, Máté Péter slágereit vagy olyan régi magyar népdalokat, mint a Tavaszi szél és A csitári hegyek alatt – mindenki együtt énekelte a művészekkel, örömmel és meghatódottsággal, hiszen amellett, hogy remek kikapcsolódási lehetőség; a fiatalságukat is megidézte.
Az élőzene varázsa ismét megtette hatását, boldogan és vidáman búcsúztak időseink egymástól, remélve a későbbiekben a zenészek ismételt fellépését.

Megszakítás