Márciusi események a Semmelweis klubban

A március a tavaszvárás jegyében, a hagyományok és nemzeti értékek megünneplésével telt a Semmelweis klubban. Március 8-án a…

A március a tavaszvárás jegyében, a hagyományok és nemzeti értékek megünneplésével telt a Semmelweis klubban.
Március 8-án a korábbi évek szokásait követve a klub férfitagjainak kórusa köszöntötte a hölgyeket nőnap alkalmából. Az urak kedves és vidám énekkel és versekkel készültek, majd virággal fejezték ki tiszteletüket hölgytársaiknak.
Az 1848-as forradalom és szabadságharcról is megemlékeztünk; a Kossuth Kollégium Énekkara és Irodalom Szakköre lépett fel nálunk – immár sokadik alkalommal tették emlékezetessé a napot. A színvonalas műsorban ismertették a korabeli eseményeket, alkalomhoz illő prózai és zenei művekkel járultak hozzá az megemlékezéshez
Mentális egészségünk ápolása jegyében Dr. Székely Veronika pszichológusnő tartott előadást a generációk közötti kapcsolatokról, azok közötti konfliktusokról. A tavasz folyamán az alternatív módszerek bemutatása is folytatódott – a terápiás kutyás foglakozást követően most hangtálterápiás bemutatót szerveztünk az időseknek.
A hónap végén részt vettünk a Húsvétváró ünnepségen a Kálóczy téri Idősek Otthona udvarán. A hagyományok felelevenítése mellett tojásfát díszítettünk, táncházon vettünk részt és jóízűen fogyasztották időseink a húsvéti kalácsot, a meleg teát.

Ajánlott bejegyzések

Megszakítás