Projektnyitó sajtórendezvény

Projektnyitó sajtórendezvény 2022.02.24. Győr A Rába-Duna-Vág Korlátolt Felelősségű Európai Területi Társulás, a Nagyszombati Kerületi Önkormányzat és a Széchenyi…

Projektnyitó sajtórendezvény

2022.02.24. Győr

A Rába-Duna-Vág Korlátolt Felelősségű Európai Területi Társulás, a Nagyszombati Kerületi Önkormányzat és a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. meghirdette az Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program részeként megvalósítandó Kisprojekt Alap pályázati felhívását.

Ehhez a programhoz kapcsolódott intézményünk és az Ambrózia Idősek Otthona, Somorja „Gondoskodjunk közösen” című SKHU/WETA/2101/4.1/004 pályázata, melynek keretében megrendezésre került a projektnyitó sajtórendezvény.

A rendezvényen köszöntötte a résztvevőket Dr. Pergel Elza Győr Megyei Jogú Város alpolgármestere és Simon Róbert Balázs, Országgyűlési képviselő.

Kányai Róbert az EESZI igazgatója, vezető kedvezményezett képviselője bemutatta projekt célját, és a szakmai tevékenységeket, majd Mgr. Anna Bodóová a Donov Seniorov AMBRÓZIA Idősek Otthona vezetője, a szlovákiai partner képviselője ismertette a projekt Szlovákiában megvalósuló elemeit. A program Németh Tamás Zoltán az Arrabona EGTC igazgatójának a pályázati együttműködésekről szóló ismertetője zárta.

A Győr+ cikke a rendezvényről:
https://www.gyorplusz.hu/gyor/gondoskodjunk-kozosen/

A KISALFÖLD cikke a rendezvényről:
KISALFÖLD – Szlovák – magyar projekt az idősekért ( pdf >>>)

Ajánlott bejegyzések

Megszakítás