Mutassuk meg közösségünket

Mutassuk meg közösségünket A „Győr-Újváros szociális város rehabilitációhoz kapcsolódó társadalmi együttműködést erősítő komplex program” című projekt keretében valósult…

Mutassuk meg közösségünket

A „Győr-Újváros szociális város rehabilitációhoz kapcsolódó társadalmi együttműködést erősítő komplex program” című projekt keretében valósult meg a „Mutassuk meg közösségünket” programsorozat 2019. szeptember 30.- 2019. október 4. között, melyen a Győr Újvárosban lakó idősek és ott tanuló fiatalok vettek részt.

A programhét folyamán az érdeklődők megismerkedhettek a Taekwondo-val, ami egy koreai eredetű harcművészet, mely a lábbal és a kézzel küzdés művészete.
Idén sem maradhattak el a közkedvelt programoknak számító kézműves foglakozás, illetve a különféle egészségügyi szűrővizsgálatok.

Igazán innovatív programon is részt vehettek azok az érdeklődők akik megismerkedtek a Sckrebook-kal ,mely az emlékek megőrzésének egy kreatív formája.
Ezen technika segítségével a fényképek gyönyörű oldalakon , illetve albumokban jeleníthetőek meg kézügyességünk és kreativitásunk segítségével.

A hét záró napján a Közlekedésbiztonsági nap keretében a kerékpáros közlekedés szabályaival ismerkedhettek meg a programon résztvevők.

Ajánlott bejegyzések

Megszakítás