Sportos délelőtt

Sportos délelőtt Az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény Győr a „Győr-Újváros szociális városrehabilitációhoz kapcsolódó társadalmi együttműködést erősítő komplex…

Sportos délelőtt

Az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény Győr a „Győr-Újváros szociális városrehabilitációhoz kapcsolódó társadalmi együttműködést erősítő komplex program” (azonosítószám: TOP-6.9.1-15-GY1-2016-00001) keretében Sportos délelőtt programot valósított meg 2017. március 22-én.
A Sportos délelőttön a Győri Szolgáltatási SZC Kossuth Lajos Középiskolája és Kollégiuma diákjainak képviselői és a városrészben élő időskorúak vettek részt. Második alkalommal került megrendezésre aktív kikapcsolódást kínáló foglalkozás, melyen idős és fiatal résztvevő egyaránt jól érezte magát.
Nagyon jó hangulatban telt a délelőtt, a fiatalok és az idősek közös csapatokat alkotva játszották végig az ügyességi vetélkedő kínálta változatos feladatokat. A program lehetőséget teremtett a generációk találkozására és a közösségi integráció elősegítésére.

Jakabfyné Sági Gabriella EESZI szociális programok koordinátora

Ajánlott bejegyzések

Megszakítás